Välkommen att bli FlexPartner!

Fantastiskt att du visar intresse för Sveriges snabbast växande plattform och partnernätverk inom hållbar solenergi, smart energilagring och lönsamma stödtjänster! Vårt mål med Flexpartner är att skapa nya affärsmöjligheter för små till medelstora solcells-, installations-, montage- och konsultbolag som strävar efter att växla upp och kostnadseffektivisera sin försäljning av solceller, växelriktare och batterier.

En gyllene möjlighet

Genom Flexpartners unika samarbeten med branschledande aggregatorföretag blir vi din brygga och dörröppnare till flexibilitets­marknaden. Detta är en gyllene möjlighet för dig att låta dina batterikunder inte bara spara pengar, utan också tjäna pengar genom att erbjuda värdefulla stödtjänster till Svenska Kraftnät. Din framgång är vår prioritet, och vi är här för att göra din resa både enklare och mer lönsam.

Exklusiva erbjudanden

Vårt nätverk knyter samman sälj- och utförarsidan inom solenergi- och energilagringsbranschen med ledande grossister, återförsäljare, energibolag och aggregatorföretag. Tillsammans skapar vi en öppen arena där affärsmöjligheter flödar och där du som partner kan dra nytta av skräddarsydda lösningar och exklusiva erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.

Kraftfulla samarbeten

Vi som tagit initiativet till Flexpartner har en gedigen bakgrund inom försäljning och entreprenörskap, med rötter i solcellsbranschen såväl som inom andra teknikintensiva sektorer. Vår erfarenhet har lärt oss att framgång inte skapas på egen hand – det är kraftfulla och produktiva samarbeten som bygger verklig lönsamhet och hållbar tillväxt.

Starkare tillsammans

Gör som Solkraft Sverige, Green Hero, Gevab El AB och ett växande antal aktörer inom solceller och energilagring – Upptäck fördelarna med att vara en del av Flexpartner. Tillsammans kan vi göra mer, nå längre och accelerera övergången till en grönare framtid.

Uppnå dina affärsmål

Varför vänta med att ta din din verksamhet till nästa nivå? Gör en intresseanmälan redan idag och börja din resa som Flexpartner. Som VD för Flexpartner AB, ser jag fram emot att välkomna dig till nätverket och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Upptäck fördelarna

  • Direktkontakt med aggregatorföretag

  • Bättre inköpspriser via gruppförhandling.

  • Kunskapsutbyten och utbildningar.
  • Säljstöd och teknisk support till ditt team.
  • Anläggningsbesiktning och fjärrkundtjänst.

Var en del av framtidens energilösningar
– Bli Flexpartner!

Karl ”Kalle” Weeks, VD Flexpartner AB